Vilde buketter hitter i Balle

Hos blomster-butikken »Blomst og Gren« i Balle har de specialiseret sig i unikke buketter, der har et have- og mark-udtryk. Og kunderne er vilde med de vilde buketter

Udgivet:01. marts 2019, 17.04

Læsetid:2 minutter

Blomsterbutikken »Blomst og Gren« i Balle ved, at det er populært med de vilde vejkantsbuketter. Derfor er det også den type af blomsterbuketter, de har specialiseret sig i, siden butikkens åbning for godt to år siden.

- Det er helt oppe i tiden nu med de vilde buketter. Det afslappede look, hvor alle buketter er unikke, og hvor buketten har et udtryk af at være plukket i haven, i vejkanten eller på en mark fyldt med markblomster, siger Anne Christina Jensen, der er indehaver af blomsterbutikken »Blomst og Gren«.

Hos blomsterbutikken kan man også få de vilde buketter sendt hjem på abonnement - lidt som hos det hollandske firma Bloomon, der også er abonnementservice for blomsterglade kunder.

- Det har vi også stor succes med. Men vi sælger også buketterne i butikken, og når kunden køber en buket, kan de selv arrangere den hjemme i vasen, og det kan mange faktisk rigtigt godt lide, for igen handler det om, at det er oppe i tiden, at vi vil sætte vores eget præg på buketten. At vi vil være vores egen blomsterstylist, siger Anne Christina Jensen.

Blomster efter sæson...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind