Lena tager folk tilbage til tidligere liv: Midtjyllands Avis tog plads i hendes hypnosestol

Hvem var du i dit tidligere liv? Det kan du få svar på hos Lena Gaarde. Læs her om Midtjyllands Avis’ tur i hypnosestolen og Lena Gaardes hverdag som hypnose- psykoterapeut, coach og snart clairvoyant

8. februar 2020, 16.00

Lena Gaarde har brugt fire år på at uddanne sig til sine hypnose-terapi-kundskaber. Det er, siger hun, den bedste beslutning, hun nogensinde har taget. Derfor håber hun, at flere går samme vej. - Alle kan lære at hypnotisere. Jeg er sikker på, at det er på vej frem. Det vinder indpas rundt omkring i verden, og det ser vi blandt andet i Tyskland, forklarer Lena Gaarde.

GRÅMOSE Du er på en strand. Du mærker sandet, der knitrer mellem dine tæer. Frem for dig er havet - måske du endda kan lugte saltvandet. For hver bølge, der kommer ind, oplever du at komme dybere ind i dig selv. Ti, ni, otte, syv, seks, fem, fire, tre, to, en.

Med de ord blev vejen banet for det, der skulle have været en rejse gennem tid og rum, da Midtjyllands Avis tog plads i Lena Gaardes hypnosestol hjemme hos hende i Gråmose.

En fantasifuld rejse...