Sommerhygge for børn: Alderslyst Action er tilbage

Frivillige står for fire dage med sommerferie-aktiviteter

1. august 2021, 16.11

Også i år kommer der til at være kreativt værksted i forbindelse med Alderslyst Action. Foto: Jakob Stigsen Andersen

SILKEBORG Efter en ufrivillig corona-pause er Alderslyst Action tilbage i næste uge med fire dage med aktiviteter på pladsen ved Fælleshuset mellem Lupinvej og Resedavej.

Alderslyst Action skulle sidste år være gennemført for 10. gang, men måtte aflyses i sidste øjeblik.

Frivillige står for sommerferieaktiviteter, der plejer at samle flere hundrede lokale børn.

- Vi havde et Alderslyst Action på tegnebrættet hele 2020, men Covid-19´s bølger slog ind over os igen og igen, og uanset hvor meget vi tilpassede os, kunne det ikke lade sig gøre. Det efterlod et stort afsavn hos os alle og håbet var, at vi kunne gennemføre i år, selvom vi vidste, at det ville blive på covid-19´s præmisser for at passe på os selv og vores besøgende. Det er derfor med jubel og hænderne over hovedet, at vi har et program klar for Alderslyst Action, siger 🥳Rikke Boje Kristensen fra bestyrelsen for Alderslyst Action.

I forhold til tidligere er det på grund af omstændighederne et lidt beskåret program.

- Det vil være et Alderslyst Action, hvor vi følger statens restriktioner og passer på hinanden, men det udelukker ikke sjov og ballade, leg og konkurrencer og masser af glade mennesker, understreger Rikke Boje Kristensen.

Programmet indeholder blandt andet bålhygge, gøgl, streetbasket, hundeshow, yoga og meget mere. Der er også lagt op til et par overraskelser undervejs. Der er aktiviteter tirsdag til fredag.

Indlæser debat...