Byrådet: Tak til mine kollegaer i udvalget

2. juli 2019, 11.52

SAMARBEJDE I Klima- og Miljøudvalget er der 7 udvalgsmedlemmer repræsenteret af henholdvis Venstre, Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten og Alternativet.

Det vil med andre ord sige, at en stor del af byrådets partier er repræsenteret i udvalget.

Det kan med rette give anledning til mange diskussioner ud fra forskellige politiske holdninger.

Og jeg mener, det både er sundt og godt for demokratiet og for udvalgets arbejde, at vi har mulighed for at drøfte tingene. Det er nemlig med til at styrke udvalgets beslutninger, da vi bliver mere skarpe på, hvad der kan være af udfordringer og styrker i de forskellige dagsordenspunkter.

For det skal ikke være nogen hemmelighed, at man nemt kan føle sig sikker i sin egne holdninger, så derfor er det godt og sundt at blive udfordret af andres holdninger, og det bliver man, hvis man er åben for det.

Jeg har lært meget af mine kollegaer i Klima- og Miljøudvalget. Dels er jeg blevet skarpere på mine/Alternativets holdninger, men jeg er også i nogle sammenhænge blevet udfordret på det, som var min første umiddelbare holdning.

Det er jo fedt, at man kan drøfte holdninger med hinanden, uden at det nødvendigvis bliver en kamp om at få ret!

Jeg føler mig meget privilegeret over at side i udvalg med så dygtige og kompetente mennesker, som jeg føler, altid bidrager med viden og stærke holdninger tilført gode konstruktive dialogdogmer.

Med så mange holdninger i et rum, kunne det let have været helt anderledes!

Så stor tak til Susanne Jacobsen, Peter Sig Kristensen, Jonas Sivertsen, Hans Okholm, Flemming Heiberg og Svend Thue Damgaard for jeres store bidrag til det politiske arbejde.

Jeg glæder mig til at fortsætte vores samarbejde efter sommerferien.

Læs også
Mange ulemper ved højhuse