Kære offentlige ansatte - tak for indsatsen

14. december 2020, 12.51

KÆMPEINDSATS Medierne har i længere tid fokuseret på de problematikker, som minkbranchen, restaurationer og mange andre erhverv uforskyldt er kommet i. Ulemperne for disse erhverv arbejder regering og folketing seriøst på at løse med diverse hjælpepakker.

Vi synes, det er på tide, at medierne og befolkningen også husker at takke og hylde de mange medarbejdere i det offentlige. De mennesker har nu i månedsvis ydet en næsten overmenneskelig indsats for at sikre, at vi alle, især de ældre og de sårbare, kommer gennem covid-19 udfordringen med liv og helbred intakt.

Denne store udfordring og denne kæmpe indsats begynder vi nu endelig at se enden på. Men vi ved også godt, at det tager måneder endnu, før vores kommunale, regionale og statsansatte medarbejdere får noget, der ligner normale arbejdsvilkår. Her tænker vi specielt på vore ansatte inden for sundhedssektoren.

I har sammen med regeringen gjort en fremragende indsats med at sikre, at vi i Danmark indtil nu er kommet godt igennem krisen. I har knoklet på trods af svære vilkår, hvor I dagligt må have haft bekymringer omkring smittefare og smittespredning - både i familien og på jobbet.

Vi håber og tror, at I klarer de næste måneder med, men vi lytter også til de advarsler, vi hører de faglige organisationer og medarbejdere indenfor sundhedssektoren kommer med.

I offentlige medarbejdere er uundværlige i et velfærdssamfund som det danske, og vi socialdemokrater vil gerne gå forrest i en stor TAK og en hyldest for jeres arbejde!

I og jeres nærmeste ønskes en fredfyldt juletid og et 2021, hvor vi slipper af med pandemien og hvor I kan få mere normale arbejdsvilkår.