En loyal og engageret medarbejder

Michael Dürr Sørensen har 25-års jubilæum hos AVK i Galten lørdag den 18. april

16. april 2020, 12.15

Michael Dürr Sørensen begyndte som fejedreng ved AVK i Galten. I dag arbejder han blandt andet med de store maskiner i produktionen. Michael Dürr Sørensen bor i Voel med sin hustru Nina.

JUBILAR: Michael Dürr Sørensen startede for 25 år siden sin tid hos AVK i Galten som fejedreng på SAMA nogle timer om ugen efter skole, og da han fyldte 18 år, blev han ansat på aftenholdet på SAMA lager. Efter aftjent værnepligt kom han tilbage til AVK, hvor han blev ansat som produktionsmedarbejder i Hydrantafdelingen på Øst 1.

Efter ca. 1 års tid blev Michael Dürr Sørensen dog tilbudt at komme tilbage på aftenhold på SAMA lager, hvilket han tog imod, og her var han samtidig sikkerhedsrepræsentant i 10 år.

I 2006 vendte han tilbage til Øst som produktionsmedarbejder på daghold. Denne gang til Øst 2, hvor han har været i forskellige arbejdsceller. Lige pt. arbejder han i Kuglekontra-afdelingen, hvor han også udfører diverse ad hoc-opgaver med bl.a. at oprette fejlrapporter.

Det er desuden Michael Dürr Sørensen, der producerer de store nye S36, og det er også primært ham, som producerer de store Supa Maxi.

Han er kendt som en loyal, arbejdsom og kvalitetsbevidst kollega, der altid er parat til at hjælpe andre, når der er behov for det - for eksempel ved IT-problemer eller lignende.

Michael Dürr Sørensen bor i Voel med sin hustru Nina. I deres fritid bruger de en del tid på at passe hus og have, og derudover nyder de at køre ture - og også gerne at tage på ferier -på motorcykel.

I disse coronatider er det ikke muligt for AVK at fejre jubilarer, men virksomheden glæder sig til på et senere tidspunkt at fejre Michael Dürr Sørensen på behørig vis og takke for en loyal og engageret indsats gennem alle årene. mtl