Anonym psykolog-rådgivning hitter blandt unge

Stigende antal unge i Favrskov benytter tilbud om anonym psykologrådgivning - de henvender sig blandt meget andet med angst, spiseforstyrrelser, stress eller tegn på depression

Udgivet:11. maj 2019, 06.07

Læsetid:5 minutter

FAVRSKOV Er der noget galt med mig?

Dét spørgsmål har mange unge med sociale eller psykiske problemer sikkert tumlet med gennem tiden.

I Favrskov har de unge i de seneste tre år haft en særlig mulighed for at få hjælp, når livet bliver svært og det ikke er muligt - eller helt nok - at spørge familie eller venner til råds.

De har nemlig kunnet få anonym rådgivning hos Favrskov Kommunes psykologer. Og det er der flere og flere, som benytter sig af.

Antallet af unge, der har henvendt sig har været stigende i de tre år tilbuddet har eksisteret. Fra 129 i 2016 til 259 i 2018.

De unge henvender sig med vidt forskellige udfordringer, og der stilles ingen krav til henvendelserne ud over at de unge skal være mellem 15 og 25 år, fortæller Helle Bruund og Katrine Nordtorp Bjernemose, som er to af de i alt tre psykologer, der står for psykologrådgivningen.

De er ansat i PPR og holder til ved ungdomsskolens afdeling i Hadsten, hvor de har deres eget lille lokale.

Krav og forventninger...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind