Smukfest får tre uger ekstra til festival-byggeri i Dyrehaven

Flytningen og udvidelsen af Bøgescenerne betyder, at Smukfest til næste år skal bruge ni uger på at bygge festivalområdet omkring hovedscenen op

29. november 2019, 20.46

Udvidelsen af området omkring Bøgescenerne skal skabe plads til flere festivalgæster i Skanderborgs gamle dyrehave. Forandringerne er så omfattende at Smukfest i 2020 får lov til at bruge ni uger på at bygge området omkring de nye bøgescener op.

SKANDERBORG Et enigt byråd sagde onsdag aften ja til, at Skanderborg Festivalen til næste år undtagelsesvist får lov til at bruge tre uger ekstra på at bygge festival-området omkring Bøgescenerne op. Smukfest har siden september været i fuld gang med at grave og planere et stort område midt i Skanderborgs gamle Dyrehave, fordi den eksisterende hovedscene skulle udvides og flyttes 45 meter bagud i skoven. - Smukfest har anmodet om at få tre uger ekstra til at etablere området omkring Bøgescenerne i 2020, fordi det er første år med den nye scene og med henvisning til, at de gerne vil have mulighed for at agere ordentligt. Anmodningen er godkendt af Miljøstyrelsen og vores myndighed på området, så nu skal byrådet som rosinen i pølseenden tage endelig stilling til sagen, sagde borgmester Frands Fischer (S) på byrådsmødet onsdag.

Kun det nødvendige område...