Islamfobi - et adelsmærke eller det modsatte?

7. november 2019, 12.05

RAPPORT Danmark bliver i en rapport om solidaritet mellem Tyrkiet og Danmark udråbt som et islamfobisk land. Kan det mon betragtes som et adelsmærke eller det modsatte?

Danmarks Statsreligion er nu engang kristendommen og dermed ikke islamisk. Så når Tyrkiet mener, at vores land blandt andet udviser »krænkende holdninger«, kan det vel ikke undre.

Det, jeg til gengæld undrer mig over, er, at så mange indvandrere og flygtninge og illegale migranter kommer her til landet, og i forbindelse med disses afvisninger af permanent opholdstilladelse, ikke vil forlade landet.

For mig at se giver krænkende holdninger sig udtryk i, at visse tilrejsende personer samt herboende af anden herkomst ikke vil følge landets skikke, landets love, udviser en adfærd som lovlydige borgere ikke kan acceptere - det er for mig krænkende holdninger.

Personer, som »vil Danmark«, og sjældent gør sig bemærket eller stiller ekstraordinære krav om særbehandling, er velkomne. Jeg tvivler stærkt på, at de sidst omtalte personer er blevet spurgt i den omtalte rapport.

Hvem mon der egentlig er ansvarlig for rapporten? Hvorfor har DR ikke meddelt dette i forbindelse med deres offentliggørelse på tekst TV?

Ja - jeg tænker mit!