Ny bane til padeltennis klar i Bryrup i maj

Fra slutningen af maj kan der spilles padeltennis på nyt anlæg ved søbadet

13. april 2021, 11.27

Padeltennis-banen får bander af glas. Der bliver mulighed for at høre mere om den nye bane, når Bryrup Tennisklub medvirker i den stort anlagte bosætningsdag i Skovlandet (Bryrup, Vinding, Katrinedal, Vrads og Hjøllund) lørdag den 8. maj.

BRYRUP Om alt går vel, bliver der i næste uge taget første spadestik til et nyt anlæg ved Bryrup Tennisklubs baner ved søbadet i Bryrup.

Padeltennis er den nye folkesport herhjemme, og tennisklubben i Bryrup mærker ifølge formanden Rita Jørgensen da også på forhånd stor interesse for den kommende bane til padeltennis.

Banen bliver anlagt lige ved siden af klubbens tennisbaner, og forventningen er, at den nye bane kan tages i brug i sidste halvdel af maj.

Først skal bygges et fundament med drænasfalt øverst, inden banen bliver monteret og dækket med kunstgræs. Belægningen betyder, at der kan spilles på den nye bane året rundt modsat tennisbanerne, der er lukket i vinterhalvåret.

Bryrup Tennisklub har i vinterens løb fået uddannet tre instruktører i padeltennis.

Der vil blive tilbud om undervisning for både familier og unge, ligesom man kan booke sin egen træner.

Derudover vil padeltennis-banen blive stillet til rådighed for ikke-medlemmer af klubben - for eksempel fra omegnsbyerne eller turister fra de lokale campingpladser, som får mulighed for at booke og få adgang til banen via et pay- and play-system på tidspunkter, hvor den ikke er i brug af klubbens medlemmer.

Indlæser debat...