Nyt job: Rådgiver med lokale rødder

Udgivet:29. april 2022, 11.15

Læsetid:1 minut

- Vi har en dejlig, uhøjtidelig og direkte tone i filialen, og det passer perfekt til mig, siger den tidligere tophåndboldspiller, Tina Edling, der er ny rådgiver i Andelskassen i Ikast.

1 år siden

JOBNYT: Tina Edling, der er begyndt som ny privatrådgiver i Andelskassen i Ikast, har stærke lokale rødder og et solidt kendskab til lokalområdet, idet hun er født, opvokset og bosiddende i Bording, hvor hun også er tidligere elitehåndboldspiller.

Hun begyndte som bankelev i Nordea og har senere været privatrådgiver i Den Jyske Sparekasse, Bonusbanken og senest Jyske Bank i Ikast.

Nu har hun valgt Andelskassen til og glæder sig til at lære kunderne og kollegerne nærmere at kende.

Tina Edling toppede som 1. divisionsspiller på Bordings bedste kvindehold, og i dag spiller hun på motionsplan og er stadig meget engageret i sporten. Dels som frivillig i Sportstar College i Ikast, dels som mor til to håndboldglade piger. Derudover er hun mor til en fodboldglad dreng, så meget af fritiden går med at følge deres kampe i hallen og på grønsværen.

Tina bor sammen med sin mand Frank og deres tre børn i Bording, hvorfra hun cykler til arbejde.

- Jeg nyder at cykle og bruger turen til at forberede mig på, hvad der skal ske i løbet af dagen eller om aftenen at lægge arbejdet bag mig, inden jeg kommer hjem. Det fungerer godt for mig, siger Tina Edling. MTL