Salten Marked begynder med streetfood

Dette års marked begynder allerede tirsdag med mulighed for at spise på pladsen

17. juni 2019, 05.45

Der plejer at dukke omkring 30.000 mennesker op til Salten Marked - både for at gøre gode handler hos kræmmerne, men også for at hygge sig med musik, mad og fællesskab. Foto: Jakob Stigsen Andersen

SALTEN Der plejer at dukke op mod 30.000 gæster op til det traditionsrige Salten Marked, der så småt begynder tirsdag 18. juni.

I år begynder programmet med streetfood på pladsen tirsdag eftermiddag, hvilket også er muligt at nyde onsdag og torsdag. Torsdag er der også banko med Lions i det store telt.

Fredag morgen klokken syv åbner Salten Marked officielt, og det er i år muligt at købe smådyr som blandt andre kaniner og høns på pladsen.

Senere på fredagen åbner tivoliparken fra Herning, og man kan blandt andet nyde aftensmad, lytte til musik fra Stan Urban og Sju-bi-duo, inden teltet lukker på den anden side af midnat.

Lørdag kan man blandt meget andet også handle hos kræmmerne, se på veteran- og amerikanerbiler, spise, tage en tivolitur og lytte til meget musik - blandt andet fra Tørfisk og Peter og de andre kopier.

Søndag byder blandt andet på musik fra Kandis, og de mindste kan glæde sig til Gurli Gris på pladsen. Markedet lukker ned sidst på eftermiddagen, hvor alle forhåbentlig har gjort gode handler i kræmmerboderne - måske endda fået en høne eller to med hjem, spist mad, nydt hinandens selskab, set på biler, og lyttet til en masse god musik og fået op til flere tivoliture. shh