Handel Silkeborg-medlemmer er på mærkerne

Et nyt, diskret klistermærke er med til at signalere, hvem der er medlem af Handel Silkeborg

31. maj 2019, 16.00

Her er det Handel Silkeborgs nyeste medlem, Sanne Brøns fra La Casita, som har sat Handel Silkeborgs nye klistermærker op. - Jeg ligger på Bindslev Plads, lidt uden for gågademiljøet og får ikke har så meget ud af eksempelvis julebelysning og Late Night som andre forretninger. Men jeg har erkendt, at vi må stå sammen, hvis vi skal bevare og videreudvikle Silkeborgs handelsliv, siger hun. Foto: Peter Bruvik-Hansen

Silkeborg Næsten halvdelen af butikkerne i Silkeborgs gågademiljø er ikke medlem af Handel Silkeborg.

Det skrev vi i Midtjyllands Avis forleden.

Nu bliver det mere tydeligt, hvem der er med til at støtte op om det lokale forretningsliv og betaler til fællesskabet, og hvem der ikke er.

Medlemsskabet bliver fremover synligt i byens butikker, der i øjeblikket får udleveret et nyt diskret klistermærke, der fortæller, at her er der om en forretning eller virksomhed, der er medlem af Handel Silkeborg.

- Vi har med vilje valgt at gøre mærket diskret, for det er jo ikke alle, der ønsker at klistre deres facade til med klistermærker. Samtidig ønsker vi ikke at pege fingre ad dem, der står udenfor. Men klistermærket er med til at tydeliggøre, hvem der betaler til gildet, og hvem der ikke gør, siger city manager Marie Skov Lillelund, Handel Silkeborg.

Vigtigt at vise flaget...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben