Pige forsvundet - stor eftersøgning iværksat

En pige med tilknytning til Langsøskolen kom ikke i skolefritidsordning i dag. Siden har hun været forsvundet

Udgivet:13. juni 2018, 20.57

Læsetid:1 minut

Brian Holst
Nyheds- og Silkeborgredaktør| holst@midtjyllandsavis.dk

SILKEBORG En stor gruppe af mennesker leder onsdag aften efter 12-årige Emilia, der sidst er set onsdag klokken 14.15 på Århusbakken.

Pigens mor, Lisette Norup Jørgensen, har via sociale medier iværksat en eftersøgning af pigen, der ikke dukkede op i sfo´en på Langsøskolen.

- Alle som har mulighed for at lede er mødtes ved Kvickly. Jeg kan se, at Emilia har været aktiv på Snapchat omkring Søvej, og der er en borger, der måske har set hende på Odden. Jeg er naturligvis meget bekymret, siger Lisette Norup Jørgensen fra Kvicklys parkeringsplads.

Hun har også underrettet politiet, som har ledt efter hende onsdag eftermiddag og stadig har patruljer til at kigge efter hende.

- Vi ved, at pigen gik fra Langsøskolen efter en lille batalje. Vi har med en pige at gøre, som er selvhjulpen. Hun kan være i en stor radius, så det er vanskeligt at gøre mere end det, vi gør. Men hun skal selvfølgelig findes, og derfor har vi også opfordret familien til at få hendes forsvinden ud på sociale medier. Og så vil vi naturligvis gerne høre, hvis nogen ser hende - eller har set hende. De skal ringe 114, siger vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen.

Emilias mor, Lisette Norup Jørgensen, oplyser onsdag aften klokken 21.15, at 20-30 mennesker er i gang med at lede efter hende i Silkeborg. Opdateres...