Festlige musical-toner

Flere end 1000 gæster til jubilæumskoncert på havnen i aftes

8. juli 2019, 12.47

Omkring 1000 tilhørere overværede jubilæumskoncerten.

RY Søndagens jubilæumskoncert på Ry Havn blev overværet af over 1000 gæster - hvoraf en del kom sejlende i den friske vind, mens andre kom i bil, på cykel eller til fods og mange med en stol under armen

Inden koncertens start blev alle gæsterne beværtet med gratis kaffe og kransekage i anledning af havnekoncerternes 25 års jubilæum.

Det var et stort ønske fra publikum, at aftenens jubilæumskoncert skulle være med ægteparret Laura Flensted-Jensen og Niels Bo Emgren. Så stemningen var i top, selv om vejret var til den kølige side. Publikum blev trofast siddende til alle tre ekstranumre.

Forventninger indfriet

De store forventninger blev indfriet med et repertoire, der spændte vidt, og som blev serveret af det sprudlende ægtepar med både humor og sødme og en stemmepragt, der igen imponerede.

Laura Flensted-Jensen gav sit forventningsfulde publikum blandt andet uddrag fra musicals som »West Side Story« og »Chess« og operetten »Farinelli«. Der var kendte danske sommerviser, blandt andre »De lyse nætter«, og aftenen blev stemningsfuldt afsluttet med fællessangen »I skovens dybe stille ro«.

Omkring 1000 tilhørere overværede jubilæumskoncerten.
Det store publikum fik forventningerne indfriet af Laura Flensted-Jensen og hendes mand, Niels Bo Emgren. Foto: Karl-Erik Jørgensen
Vinden var kølig, så en del koncertgæster havde klogeligt taget tæpper med. Foto: Karl Erik Jørgensen