Kjellerup-træner til Viborg

Engelske Brian Wake skal være fuldtidstræner i Viborg FF, hvor han får ansvaret for klubbens U17-hold

24. september 2021, 10.16

Brian Wake har det seneste år været træner for Kjellerup IFs andethold, men den 39-årige englænder skal nu igen være fodboldtræner på fuldtid. Foto: Jakob Stigsen Andersen

FODBOLD I weekenden havde Brian Wake sin sidste kamp i spidsen for Kjellerup IFs serie 2-hold, og nu er den engelske fodboldtræner klar til næste udfordring.

Superligaklubben Viborg FF har ansat ham som cheftræner for U17-holdet på fuldtid, og han ser frem til muligheden.

- Jeg skal bidrage med min viden og erfaring i forhold til udvikling af vores talenter - både som spillere og mennesker, og så er vores fælles mål selvfølgelig, at så mange som muligt skal gå hele vejen til førsteholdet. Jeg vil gøre mit allerbedste for at bidrage til et godt og trygt træningsmiljø, så vi får det bedste frem i spillerne, siger Brian Wake til vff.dk.

Fortid i svensk fodbold

Den 39-årige englænder har blandt andet fortid i svenske Östersunds FK, hvor han både har været U21-cheftræner, assistenttræner for førsteholdet og senest head of recruitment frem til september 2020.

Derefter flyttede han til Danmark for at være tættere på sin søn, som han fik med en dansk kvinde. Det bragte ham til Kjellerup IF, hvor han sidste år blev ansat som andetholdstræner, men nu skal han igen arbejde med fodbold på fuldtid.

- Jeg har fundet mig godt til rette her, og er meget glad og ydmyg omkring at have fået denne mulighed. Jeg har fået et godt indtryk af klubben, som ønsker at være proaktiv på flere fronter, og det synes jeg er meget spændende at blive en del af, siger han.

Indlæser debat...