Succes med hjælp efter blodprop

Hos Selvhjælp Silkeborg består den mest stabile gruppe af personer, som har været ramt af en blodprop. Her kan alt det svære vendes

Udgivet:12. maj 2019, 09.51

Læsetid:2 minutter

SILKEBORG Hver anden onsdag sidder flere sammen om kaffebordet hos Selvhjælp Silkeborg på Estrupsgade.

Hver med deres udfordringer efter en blodprop i hjernen. Hver med deres sprogvanskeligheder - også kaldet for afasi, som også har lagt navn til selvhjælpsgruppen, hvor det handler om at støtte og hjælpe hinanden.

- Det er virkelig en stor succes med vores afasigruppe. Vi har rigtigt mange grupper hos Selvhjælp Silkeborg, men den her gruppe er nok den mest succesfulde og i hvert fald mest stabile gruppe. Gruppen er aldrig blevet aflyst i de tre år, den har eksisteret, og det må jo være, fordi de prioriterer det enormt højt, siger Lea Gaulshøj Thomsen, der er daglig leder af Selvhjælp Silkeborg, og fortsætter:

- Vi har faktisk lige startet endnu en lignende gruppe op om mandagen også, for der er bare et enormt behov for at mødes og dele udfordringerne med hinanden, når man er blevet ramt af en blodprop og de vanskeligheder, der desværre følger med for mange.

Kagen er højdepunkt...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Silkeborg

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere