19-årig fra Fårvang kåret som årets badmintontræner

Nickolaj Sørensen fik sig en overraskelse under træningen, hvor han blev hædret af DGI Midtjylland

Udgivet:03. marts 2023, 11.05

Læsetid:1 minut

Nickolaj Sørensen i Fårvang Hallen med spillerne på badmintonklubbens legehold. Den unge træner bliver blandt andet rost for helt naturligt at inddrage forældrene i træningen af de yngste.

Mette Andersen
Journalist

7 måneder siden

KÅRING: 19-årige Nickolaj Sørensen, der er ungdomstræner i badmintonafdelingen i Horn-Fårvang IF, fik sig forleden en overraskelse under træningen i Fårvang Hallen.

Her dukkede badmintonkonsulent i DGI Midtjylland, Thomas Scheler Sørensen, op med gavekurv, diplom og rosende ord til den unge træner.

Han er valgt som årets træner i DGI Midtjylland Badminton. Kåringen er sket på baggrund af en indstilling fra badmintonafdelingen i HFIF, hvor Nickolaj Sørensen har haft sin gang siden 2010 - først som spiller og siden som hjælpetræner og nu træner.

»Indbegrebet af HFIF-ånden og altid forberedt til træning. Desuden en træner, der er flasket op med, at der skal være plads til alle uanset alder og niveau.« Sådan lyder nogle af de værdier, som klubben sætter pris på ved den unge træner.

»Der er altid godt humør og smil på læben, når Nickolaj er i hallen. Det smitter af. Har man selv haft en træls dag på arbejde, så er der ikke noget bedre end at komme i hallen og se, hvordan Nickolajs glæde for badminton, hans evne til at give denne glæde videre og de mange highfives, der bliver lavet, smitter af på spillerne«, lyder det blandt andet i indstillingen.

Der er i alt over 100 foreninger i DGI Midtjyllands område, som har badminton på programmet.

Nickolaj Sørensen fra Fårvang træner i dag klubbens legehold, hvor han i sin tid selv startede, samt et ungdomshold.