Skuffet over at Lars ikke kom ind

21. oktober 2020, 12.30

FARVEL Socialdemokratiets fællesledelse ønskede løsgængeren Lars Hansen tilbage i partiet, men sådan skulle det ikke gå.

Det var ellers en enig fællesledelse og til dels også en enig byrådsgruppe der på generalforsamlingen mandag aften, anbefalede at stemme ja til Lars.

Derfor er jeg meget skuffet over, at man ikke kunne blive enige om at stemme Lars ind igen.

Læs også
Formand trækker sig i protest: Fravalg af Lars Hansen skaber splid
+Abonnement

Derfor har jeg taget konsekvensen at resultatet.

Jeg meddelte på generalforsamlingen at jeg med øjeblikkelig virkning trækker mig som formand for Kjellerup partiforening.

Det samme gælder som formand for Nord-kredsen.

Det er jeg naturligvis ked af, men det kan ikke være andreledes. Der har været for mange bump på vejen. Det er jo frivillig arbejde og det skal helst være sjovt.

Lysten og energien til at drive det videre forsvandt desværre mandag aften.

Der var åbenbart for mange ”gamle” der inde i Silkeborg der ikke ville være med til det. Mange mente det var at gøre grin med vælgerne hvis han kom med nu. Det kan jeg nu ikke forstå. Punktet gav naturligvis grund til stor debat. Som partiformand for Socialdemokratiet i Kjellerup, hvor Lars tidligere var medlem, var det et slag i hovedet at det gik som det gjorde. Jeg har brugt meget tid på at få Lars med igen og vi så virkelig frem til at byde Lars velkommen i partiforeningen igen. Jeg havde forventet at der var fuld opbakning fra hele kommunen til at få Lars med igen. Det var der så desværre ikke.

I det hele taget er der brugt meget tid på at få samlet Socialdemokratiet i Silkeborg igen. Vi er nået langt, men der er stadig meget der skal gøres inden Helle Gade kan sætte sig i borgmesterstolen.

Afstemningen her har desværre nok ikke gjort det nemmere.