Skjern genstarter herreligaen med sejr over Ribe-Esbjerg

I den første kamp i herrernes håndboldliga efter VM-pausen vandt Skjern 30-25 over Ribe-Esbjerg.

Udgivet:03. februar 2023, 21.07

Læsetid:1 minut

Lasse Mikkelsen og Skjern ligger på femtepladsen i herrernes håndboldliga. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

1 måned siden

KØBENHAVN Den bedste danske række inden for herrehåndbold blev fredag startet op igen efter en halvanden måned lang VM-pause.

Ribe-Esbjerg var værter for den første kamp i forårssæsonen og havde Skjern på besøg. Hjemmeholdet fik sin fredag spoleret af gæsterne, som vandt 30-25.

Gæsterne førte 15-11 ved pausen, men kom lidt i problemer undervejs i anden halvleg. Efter en god indledning på anden halvleg fik Ribe-Esbjerg således udlignet ved 18-18.

Foran kom hjemmeholdet dog aldrig, og så vågnede Skjern op igen. Fra 19-19 blev det til 25-21 til Skjern med ti minutter tilbage. Det kunne Ribe-Esbjerg ikke komme tilbage fra. Tværtimod trak Skjern altså yderligere fra.

Med sejren kommer Skjern op på 25 point på femtepladsen i ligaen. Ribe-Esbjerg har 18 point på syvendepladsen og fik altså en skidt start i forsøget på at holde fast i en slutplacering i top-8, der går videre til mesterskabsspillet.

Der blev også spillet to kampe i kvindernes håndboldliga fredag aften. Her vandt Sønderjyske 26-24 hjemme mod Aarhus United.

I den anden kamp tog Silkeborg-Voel to point ved at besejre Horsens med 32-27.

/ritzau/