Blotter sigtet for to krænkelser i Ulstrup

Østjylllands Politi har sigtet en 35-årig mand fra Bjerringbro for to tilfælde af blufærdigheds-krænkelse i samme område i Ulstrup

12. september 2019, 09.51

ULSTRUP Østjyllands Politi har nu fundet frem til den blotter, som siste måned blev fotograferet af en kvik af en kondiløber i Ulstrup. Den 48-årige kvinde fra lokalområdet kom løbende ad Hagenstrupvej ved Ulstrup, da hun blev overhalet af en bil. Bilen holdt ind lidt længere oppe ad vejen, hvorefter en mand sprang ud af bilen og stillede sig op foran kvinden. Da han trak bukserne ned og begyndte at onanere foran hende, var hun ifølge Østjyllands Politi så kvik, at hun hurtigt greb sin mobiltelefon og tog et billede af manden. Den 48-årige kvinde nåede også at få fat i registreringsnummeret på bilen, før manden flygtede derfra. Derfor har politiet nu fundet frem til manden, som både er sigtet for at have blottet sig foran den 48-årige kvinde og for et lignende forhold i samme område tidligere på året.

Flere tilfælde af blottere i Ulstrup

En simpel søgning i avisarkivet på Midtjyllands Avis viser, at det ikke er første gang, der har været en blotter på spil i Ulstrup. I juni 2014 var en kvinde ude at lufte sin baby i klapvogn på Amstrupvej tæt på krydset ved Koudalvej, da en grå Toyota Carina-lignende bil holdt ind til i vejkanten. Da hun passerede bilen, trådte en mand frem med sit lem i hånden. - It is big sagde han. Kvinden beskrev dengang manden som mørklødet og omkring 180 centimeter høj med et veltrimmet sort fuldskæg og sort hår. I 2012 blev en 69-årig kvinde desuden udsat for blufærdighedskrænkelse på Sofienlunds Alle, da en mand pludselig dukkede op splitternøgen. Østjyllands Politi oplyser dog, at den 35-årige mand fra Bjerringbro ikke er sigtet for andre blufærdighedskrænkelser end de to, der er begået i år.