En stærk og sej jyde måtte give op til sidst

Peter Børge Siersbæk, Silkeborg, er død i en alder af 82 år. Han elskede dyr, natur og sin familie, og gennem de sidste mange år af sit arbejdsliv var han ansat som brolægger ved Silkeborg Kommune

26. november 2020, 10.00

Peter Børge Siersbæk var meget stolt og glad for sin familie med hustruen Ellen og datteren Tina. Og ikke mindst barnebarnet Isabel, som betød alt for ham. - I min fars øjne kunne hun ikke gøre noget galt, han forsvarede hende altid. Efter hun kom til, fandt min mor og jeg ud af, at vi vist ligeså godt kunne træde lidt i baggrunden, fortæller datteren Tina. Børge Siersbæk var en samler og interesserede sig blandt andet meget for gamle amerikanerbiler. Han havde en åben Chrysler-sportsvogn og en BMW, men på sin ældre dage kørte han i en lidt mere fornuftig Hyundai.

NEKROLOG: Var der noget, der skulle ordnes derhjemme i huset på Parkvej i Silkeborg, skulle han nok selv klare det. Ikke noget med at tilkalde en håndværker. For nok kunne han bande og svovle, når arbejdet drillede, men at give op - det gjorde han aldrig.

Det fortæller nok en hel del om Peter Børge Siersbæk, der lige til det sidste holdt fast i det li...