Midtjyske Meninger: Formuen forsvandt ud i rummet

10. juli 2019, 12.08

Foto: Martin Ballund

I mit firma starter jeg hver morgen med at gennemgå nogle faste links på min PC, bl.a. hbold.dk, bold.dk, basketligaen.dk, og andre hjemmesider. Det gør jeg for at holde mig opdateret på, hvad der sker i min branche.

Og spændende er det lige nu, om Silkeborg IF vil og kan sikre sig et par erfarne spillere fra højere hylde, inden vinduet lukker slut august.

Derefter tjekker jeg jyskebank.dk for at holde mig opdateret på ind- og udbetalinger på min driftskonto. Til sidst kikker jeg nyhederne på et par formiddagsblade og på midtjyllandsavis.dk.

Den anden dag måtte jeg tjekke min bankkonto to gange.

Nyhederne oplyste, at en del kunder i Krypto banken/børsen Bitsane i Irland havde fået en slem forskrækkelse.

Bitsane var nemlig helt forsvundet natten over, inklusive al aktivitet på Facebook og andre sociale medier. Tilbage stod 246.000 kunder med et gennemsnitligt tab på 33.000 hver. De kunne så stå der og kikke ud i rummet efter elektroniske spor, som bare var borte. Sørgeligt og lærerigt.

Det var derfor jeg tjekkede jyskebank.dk en ekstra gang. Og den var der stadig, tak for det.

Tanken fløj videre, hvordan ville Vestergade og Alderslyst mon se ud uden Jyske Bank, hvis den forsvandt over night. Så ville der være nogle store huller i jorden!!!

Og så til en helt anden ting, vores nye regering. Jeg har altid været socialdemokrat. Gennem mit voksenliv er jeg dog nok blevet en mere højreorienteret socialdemokrat. Og helt ærligt nok sat mit kryds ud for dem som ligger en anelse til højre for socialdemokratiet.

Men det sociale er i hjertet.

Derfor kan jeg fint acceptere Mette som statsminister. En midtersøgende regering giver efter min mening stabilitet, fred og ro i et samfund.

Men Mette, jeg er stærkt forundret. Her gik jeg og troede, at du var dygtig, snarrådig og klog.

Og det første du gør, er at give din personlige, indtil nu ukendte rådgiver Martin Rossen en indflydelsesrig og fremtrædende plads, som normalt kun bør tilhøre en minister.

I min verden svarer det til, at cheftræner Kent Nielsen i Silkeborg IF skubber en ukendt rådgiver frem på sidelinjen.

Og det ved jeg, at Kent ikke gør.

Stå nu ved at du er valgt, blevet peget på, og endte som statsminister. Det håber jeg du har evnerne til at udfylde.