Billeder før og efter: Coronahåret kom endelig i frisørhænder

Torvets Frisørsalon i Silkeborg havde travlt tirsdag, da kunderne endelig kunne sætte sig i frisørstolen og få klippet det lange coronahår

7. april 2021, 16.22

Der er åbent for kunder med og uden tidsbestilling hos Torvets Frisørsalon, der også har saloner på Søndergade og Nygade. Frisør Ruth Morley nyder at være på arbejde igen, og der er massevis af coronahår at klippe. 68-årige Knud Leth Jørgensen fra Silkeborg var i hvert fald glad for at være tilbage til frisørstolen.

SILKEBORG Bunker af hår på gulvet, lyden af arbejdende sakse og storsmilende kunder, som lod håret falde.

Det var det syn, man kunne møde hos Torvets Frisørsalon i Silkeborg, da salonen tirsdag endelig måtte åbne for sine savnede kunder.

Og glæden var mere end bare gengældt. Mange kunder stak hovedet indenfor for at høre, om der var en ledig tid til deres lange coronahår, mens andre havde bestilt tid og var klar med coronapasset med det negative testresultat for at få adgang til de magiske sakse og frisørhænder igen.

32-årige Jonas Jensen fra Silkeborg er ikke blevet klippet siden begyndelsen af december. Han er elektriker hos Silkeborgfirmaet Henning Mortensen, og hver eneste dag har han hørt på kommentarer om sit lange, tykke og vilde coronahår fra kollegerne. - Hvis den her nedlukningen havde varet bare lidt længere, havde min niece fået lov til at barbere alt mit hår af. Det har været meget svært at holde »hår-hjelmen« ud til sidst, for jeg plejer at blive klippet hver måned. Nu, hvor jeg endelig er blevet klippet, kan jeg gå ud ad døren med helt rank ryg. Det er virkelig dejligt. Jeg føler mig meget lettere og kan også genkende mig selv i spejlet igen.

Sommerfugle i maven...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben