Sæt handling bag jeres ord og forbyd IS-krigere adgang til Danmark

14. november 2019, 12.47

STATSBORGERE Det er ikke mange år siden, at såkaldte »danskere« i hundredvis strømmede til Syrien for at kæmpe under Islamisk stats sorte og væmmelige faner. Fanatiske muslimer fra hele Europa - og også danske muslimer, som er født og opvokset i Danmark - tog til Syrien og myrdede, voldtog og lemlæstede et hav af uskyldige mennesker. Folk blev korsfæstet og halshugget. De religiøse mindretal yazidierne blev angrebet. Piger ned til ni år blev brugt som sexslaver af Islamisk stats usle terrorister.

Islamisk stat blev nedkæmpet til sidst. Gudskelov.

Men i dag sidder der nu såkaldte »danske statsborgere« i lejre i Syrien og vil tilbage til Danmark. De angrer, siger de! Har travlt med at vaske hænder og opføre sig ynkeligt.

I denne uge kom den første fremmedkriger fra Islamisk Stat tilbage til Danmark fra Tyrkiet, hvor han hidtil har siddet i en fangelejr. Nogle kan måske huske manden, som hedder Ahmad Salem el-Haj. Han blev kendt for en video, hvor han sad i en ørken og skød efter billeder af Anders Fogh Rasmussen, Naser Khader mfl.

Dansk Folkeparti er ikke - og har aldrig været i tvivl: IS-krigere bør ikke kunne vende »hjem« til Danmark!

Når andre lande kan nægte at tage imod deres statsborgere - et problem, som man kæmper indædt med på Christiansborg - så kan vi sørme også afvise at tage imod nogle folk, som har kæmpet mod os selv!

IS-krigerne valgte side, da de rejste fra Danmark og sluttede sig til Islamisk stat. De bør ikke kunne komme ind i Danmark igen. Jeg synes, jeg har hørt de samme toner fra Socialdemokratiet. Nu er det på tide, at regeringspartiet træder i karakter og sætter handling bag deres mange ord.

Min opfordring lyder derfor således til justitsminister Nick Hækkerup: Nægt IS-krigerne adgang til Danmark!

Også dem med dansk statsborgerskab!