SIF skriver kontrakt med talenter

To af klubbens talenter har fået en ungdomskontrakt

Udgivet:23. maj 2014, 15.20

Læsetid:1 minut

Nicolai Flø.

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

fodbold Silkeborg IF Invest A/S har sikret sig papir på to af klubbens U19-talenter. Målmand Nicolai Flø bliver ansat på en to-årig fuldtidskontrakt, mens U19-holdets anfører, Tobias Salquist, er kommet på en et-årig ungdomskontrakt.

- Jeg er rigtig glad for at vi hermed har fået papir på to af vores talentfulde ungdomsspillere. Det er første skridt for dem mod at gå fra ungdomstalenter til seniorspillere, og både Nicolai og Tobias kan først og fremmest takke sig selv for, at de er nået så langt, som de er. Det har de arbejdet sig til, siger sportschef Peder Knudsen.

Nicolai Flø vil fra sommerens opstart til den kommende sæson indgå i førsteholdstruppens målmandsteam med Kasper Jensen og Thomas Nørgaard under ledelse af målmandstræner Finn Secher. Han vil fortsat være førstemålmand på SIFs U19-hold, der i næste sæson spiller i Ligaen, der er talenternes Superliga.

Tobias Salquist er kommet på en et-årig ungdomskontrakt og skal fortsat træne med U19-holdet og spille kampene i U19 Ligaen. Desuden vil han som nu lejlighedsvis indgå på SIFs hold i Reserveligaen.

Både Nicolai Flø og Tobias Salquist var med til at vinde Jysk Pokal med U19-holdet i tirsdags og blev hyldet på Mascot Park onsdag aften.