Mand tilkaldte autohjælp og afslørede sig selv som hashhandler

12. august 2019, 09.56

HAMMEL Fredag aften klokken 20: 42 blev Østjyllands Politi kontaktet af Dansk Autohjælp, som var blevet kaldt ud til en parkeringsplads på Postvej i Hammel for at hente en bil. Bilen var gået i stå, og da folkene fra autohjælp nåde frem til bilen, var den 48-årige ejer fra Langå ikke at finde nogen steder. Til deres store forundring lugtede bilen dog så kraftigt af hash, at politiet blev kontaktet.

- Det var et par vakse folk, for den var god nok. Da politiet ransagede bilen, fandt man et par plader hash, og det slutter ikke her, siger kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi, Janni Lundager.

I bilens sidelomme fandt betjentene også et pas, som ledte dem på sporet af den 48-åriges bopæl. Østjyllands Politi tog i første omgang ud for at tage en snak med manden og for at sigte ham for besiddelse af euforiserende stoffer. Den sigtelse blev dog hurtigt ændret til en hårdere sigtelse, da politiet fandt så meget hash og skunk på mandens adresse i Langå, at der var belæg for at sigte ham for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.