IT-folk fra Silkeborg højt placeret i talentkåring

Tre ansatte i Bankdata i Silkeborg er blandt landets største IT-talenter

Udgivet:24. november 2020, 12.00

Læsetid:1 minut

Rasmus Bach Krabbe, Mads Ardahl Jørgensen og Ann-Dorte Fladkjær Nielsen opnåede flotte placeringer i kåringen af årets IT-talenter. Foto: Andreas Houmann

KÅRING: Tre medarbejdere fra Bankdata i Silkeborg er løbet med en 1.,2. og 10. plads i den årlige IT-talent kåring som foretages af IT-mediet Version2.

Det er Rasmus Bach Krabbe som fik førstepladsen i kategorien årets IT-udvikler, Mads Ardahl Jørgensen som fik andenpladsen i årets IT-projektleder og Ann-Dorte Fladkjær Nielsen, som stak af med tiendepladsen i kategorien årets IT-konsulent.

Ann-Dorte Fladkjær Nielsen er lead consultant og har 25 års erfaring og brænder for sit arbejde med strategisk udvikling.

Hun beskriver sig selv som en all in or nothing-type, der ikke går halvhjertet ind i en opgave.

Mads Ardahl Jørgensen har et særligt forhold til Bankdata. Han begyndte som studentermedhjælper og sidder i dag som programmanager i Lån og Finansiering, hvor han er samarbejdspartner på visionen for de strategiske målsætninger og er ansvarlig for et årligt budget på 100 millioner kroner.

Rasmus Bach Krabbe er årets højdespringer med en førsteplads i kategorien årets IT-udvikler. Han er uddannet datalog, er ansat som lead technologist og arbejder i Digitalisering. Det handler om, hvad der rører sig i den teknologiske verden, og om det potentielt kan passe ind i Bankdata.

Esben Kolind Laustrup, administrerende direktør i Bankdata, siger:

- Det er første gang, Bankdata indstiller kandidater til kåringen af Årets IT-talent, og jeg er stolt af at være på hold med Rasmus, Mads og Ann-Dorte, som hver især går forrest og inspirerer andre - både inden for og uden for Bankdata. Deres placeringer er fuldt fortjent. At Bankdata formår at have vindere i tre ud af tre kategorier viser lidt om, hvilke faglige fyrtårne, vi har på holdet. Man kan ikke undervurdere værdien af at have dygtige folk ansat, for hvor godtfolk er, kommer godtfolk til. MTL