Rapkæftet advokat spillede op i »ghetto«

Under en demonstration på Stadion Allé i Ikast generede politiker og advokat Rasmus Paludan alle, der kom ham nær

Udgivet:24. september 2018, 10.00

Læsetid:3 minutter

Ikast Rasmus Paludan er hurtigt blevet et kendt ansigt i dansk politik med sin rapkæftede retorik og nultolerance overfor indvandring. Lørdag besøgte han Ikast med begivenheden »Demonstration for Danmark & mod kriminelle samfundstabere«. Her mødte flere hundrede mennesker op ved det almene boligbyggeri på Stadion Allé for at opleve Paludans-provo-show.

Rasmus Paludan tegner som stort set eneste mand partiet Stram Kurs, der blev stiftet i 2017.

Den tætbyggede advokat er udbryder fra partiet Nye Borgerlige og slår sig op på at føre en mere indvandringskritisk politik end Dansk Folkeparti.

På et gadehjørne ved de gule boligblokke stod Rasmus Paludan i tre timer i skudsikker vest med stort politiopbud og moddemonstranter tæt i en ring omkring ham.

- Vi kommer altid ud der, hvor beboerne oplever problemer med kriminelle samfundstabere, og der er nogle der har skrevet og spurgt, om jeg ikke ville komme her til taberghettoen på Stadion Allé i Ikast, forklarede københavneren om bagrunden for sit besøg.

En rigtig dansker?...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her