DET ER DIT VALG - KV21

Tag testen: Find den politiker du er mest enig med

God fornøjelse med at tage kandidattesten hos Midtjyllands Avis

6. oktober 2021, 12.32

Hvis du er blandt dem, der endnu ikke har besluttet dig for, hvor du skal sætte dit kryds i stemmeboksen til byrådsvalget, giver Midtjyllands Avis dig chancen for at blive klogere på de mange kandidaters holdninger i Silkeborg Kommune.

Midtjyllands Avis har nu åbnet for en kandidattest på netavisen, og du finder frem til testen via forsiden eller direkte herunder:

Tag testen - klik her

Kandidaterne til byrådsvalget er blevet bedt om at forholde sig til 15 forskellige udsagn om alt fra byudvikling, tilflytning, flere bybusruter, højhuse og lavere kommuneskat.

Når du deltager i kandidattesten får du muligheden for teste dine egne holdninger op mod de samme udsagn, som kandidaterne har forholdt sig til, så du kan se, hvem af de opstillede kandidater, du ligner mest.

Ved at erklære sig »Meget enig«, »Delvis enig«, »Hverken enig eller uenig«, »Delvis uenig« eller »Meget uenig« udregnes en samlet score, der bliver sammenlignet med kandidaternes.

Det er også muligt at lære kandidaterne bedre at kende. Det kan du gøre ved at klikke ind på selve listerne med kandidater.

Her har kandidaterne foruden personlige stamoplysninger beskrevet de tre vigtigste mærkesager til byrådsvalget, der finder sted tirsdag den 16. november.

Indlæser debat...