Pizzaovne går som varmt brød: Disse ting skal du have styr på

Du kan gøre det nemt, eller du kan nørde helt igennem, hvis du springer ud som pizzabager derhjemme.

Udgivet:25. september 2022, 17.32

Læsetid:3 minutter

En liflig duft af smeltet ost driver ind over din hæk. Det er naboen, der nu igen står og bager pizzaer ude i haven, og du føler dig med ét kaldet til at gøre det samme.

- Vi ser en stigende interesse for pizzaovne. Især de lidt dyrere modeller er et hit, siger forbruge...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 1 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 timer? Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind