Vigtig sejr på svær udebane

Silkeborg-Voel havde gang i sæsonens bedste kamp, da holdet faldt fra hinanden de sidste 10 minutter af første halvleg. I anden halvleg hev holdet dog de vigtige to point i land

27. oktober 2021, 20.41

Stine Bonde - vigtige redninger i udekampen mod Horsens.

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel sikrede sig to vigtige point i udekampen mod Horsens med en sejr på 28-31 efter 17-17 ved pausen.

Men at det overhovedet blev spændende - for det blev det - må stå hen i det uvisse.

Silkeborg-Voel var nemlig på vej mod sæsonens bedste kamp og en sikker sejr, da holdet udspillede Horsens på kryds og tværs i det første kvarter, hvor stillingen ved 5-9.

Den føring blev vekslet til 7-12 tre minutter senere med fundament i et effektivt og aggressivt forsvar og sprudlende angrebsspil, hvor egentlig kun Ann Grete Nørgaard ikke ramte niveau.

Otte minutter før pausen viste måltavlen 9-14, men så gik det grueligt galt for Silkeborg-Voel, da holdet fik udvist Mathilde Kristensen.

Holdets momentum forsvandt, forsvaret faldt sammen og pludselig kom de tekniske fejl og halvsløje afleveringer, hvilket hjemmeholdet straffede ubønhørligt.

I løbet af halvlegens sidste otte minutter scorede hjemmeholdet otte gange, og et minut inden pausen var hjemmeholdet endda foran med et enkelt efter et kollektivt kollaps i Silkeborg-Voel, der gik hoverystende til pausen efter at have forvaltet en sikker føring på horribel vis.

Anden halvleg var en åben slagudveksling, inden Silkebrg-Voel igen fik forsvaret til at fungere, og da Sofie Bonde kom ind og hev flere redninger ud af ærmerne, fik Silkeborg-Voel efter gentagne forsøg slået det afgørende hul og bragte sig fra 25-25 til 25-28, mens hjemmeholdet holdt en længere scoringspause i en kamp, hvor de to unge fløje, Maja Laursen og Lea Hansen stålede over alle.

Indlæser debat