Kold træningsstart med »varm hund« til sidst

Rekordstort antal herresenior-spillere i Bording IF

Udgivet:06. februar 2018, 15.24

Læsetid:2 minutter

Helt vildt

Mens andre klubber har problemer med at have spillere nok, har Bording IF fået mange nye.

- Det er helt vildt, det vi har gang i. Vi har trænet et par gange i Stadome i Ikast og her har vi været mellem 51 og 63 spillere. Vi har aldrig før været så mange. Vi forventer, at vi skal have tilmeldt fem hold, et mere end sidste sæson, fortæller mangeårig klubmand og andenholdstræner Jørn Jensen.

Til spørgsmålet fra den frysende presse - med hue, men uden vanter og lange underbukser - om, hvad Bording IF gør for at kunne trække så mange fodboldentusiaster til.

- Jeg ved det ikke rigtigt. Men vi må gøre et eller andet godt, da vi har fået over 20 nye seniorspillere på herresiden, svarer Jørn Jensen, som tilføjer, at det kan have noget at gøre med, at klubben har fået den tidligere ligaspiller Jakob Juhl tilbage som cheftræner for førsteholdet.

Han har 136 kampe i Superligaen bag sig. Bording IF råder desuden atter også over offensivtræneren Uffe Eis, der er en rigtig Bordingmand. Han har spillet alle ungdomsårene i klubben, og som senior var han en aktiv del af det Bording IF hold, som i start 90'erne nåede op i serie 1. Efterfølgende var han forbi IFS og Randers, hvor han prøvede kræfter med 1. division.

Røde »hottere«...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Sport

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere