Tjente masser af penge på sange: Brugte millioner på kokain

Læsetid:4 minutter

Jesper Dahl - bedre kendt under kunstnernavnet Jokeren - havde i en periode ikke svært ved at få udgifterne til at slå til. Foto Jens Nørgaard Larsen

Jesper Dahl, bedre kendt som Jokeren, tjente masser af penge på sange som »Spændt op til lir«, »Havnen« og »Godt taget«.

Men pengene fik også ben at gå på, for Jokeren havde i den grad travlt med at bruge penge på kokain og vodka.

Det fortæller han om i Berlingske.

- Jeg var faktisk den sidste i omgangskredsen til at sniffe kokain. Til gengæld var jeg den bedste og mest vedholdende, siger han og regner med, at han i en del år brugte en million kroner om året på sprut, stoffer og taxature.

Det lyder som en voldsom livsstil for rapperen, der i dag erklærer sig for stoffri - og som også er gået billedkunst-vejen. Blandt andet har han udstillet så langt væk som Færøerne.

Om der er penge i det, vil Ekstra Bladet vide ...

- Det giver i hvert fald sådan, at skattevæsenet vurderede, jeg skyldte dem 1,2 millioner, så på en eller anden måde må det give meget godt, ha. Jeg har ikke gået det efter, svarer Jokeren.

Christiane blev gravid uden hjælp

Lægerne havde sagt, at 41-årige Christiane Schaumburg-Müller Åxman ikke kunne blive gravid uden fertilitetsbehandling. Men virkeligheden er, at Christiane på Instagram nu fortæller, at hun er gravid. Og Se og Hør kan supplere med, at hun er 26 uger henne og skal føde ved juletid.

- Det er, som jordemoderen siger, en økobaby, for det er en uplanlagt baby, siger Christiane i sin podcast, »Hverdag - med Christiane«.

- Så der, hvor jeg troede, jeg ikke kunne blive gravid og har været i fertilitetsbehandling til højre og venstre, er det her sket fuldstændig naturligt.

Christiane har sønnen Constantin på syv år med L.O.C.. Hun var også gravid sidste sommer, men måtte ulykkeligvis føde et dødfødt barn i 20. uge.

Sam forlod baren for at tage i Parken

Ingen anden end skuespiller Ted Danson var i Parken forleden, da Danmark slog San Marino 4-0.

Det var hans første fodboldkamp nogensinde. Årsagen til, at den 75-årige »Sams Bar«-skuespiller besøgte København, var, at han var på besøg hos sin papsvigerdatter, Lily Collins, 34 år.

Hun er kendt fra »Emily in Paris«, er vild med Danmark og har derfor købt et hus i København. Og forleden var hun der sammen med sin mand, Charlie McDowell, sin svigermor, Mary Steenburgen, og altså stedsvigerfar, Ted Danson.

Verden er lille indimellem.

Skollers død kom pludseligt

Eddie Skollers død kom pludseligt og overraskende for hans venner, fortæller Se og Hør.

Da entertaineren forleden blev begravet, fortalte blandt andre 82-årige Ulf Pilgaard, at Skollers død kom som et chok - han troede, at Skoller var kommet over sin sygdom.

- Det er ikke mere end trekvart år siden, vi var sammen, hvor han havde fået at vide, at han var blevet helbredt. Han havde det strålende; der var intet at se på ham. Så det kom som et chok, siger Pilgaard.

Jørgen Olsen, sanger på 73, blev også overrasket, da han blev underrettet om Skollers død.

- Det kunne jeg ikke forstå, for jeg sagde altid, at han var så fit. Han spillede jo tennis og kunne alt muligt, siger Jørgen Olsen.

Kendisfrisør kammer over igen

Dennis Knudsen, frisør på 60, kammer igen over. Denne gang dog ikke i bil, men på de sociale medier.

Dennis Knudsen har sat hår og makeup på skuespillerne i filmen »Ehrengard - forførelsens kunst«, der er instrueret af Bille August, og hvor kostumer og scenografi er af dronningen.

Da der var premiere på filmen, var Dennis og flere andre fra filmholdet ikke inviteret med på den røde løber. Så Dennis skrev et åbent brev til dronningen på Instagram.

- Vi føler os som de dumme, grimme børn, der ikke må komme med til klassefesten, da vi ikke er fine nok, skrev Dennis.

Dronningen havde dog intet med den manglende adgang til den røde løber at gøre.

Dennis Knudsen har tidligere i år fået konfiskeret sin bil, efter at han var ved at køre en ansat ned, da han ikke kunne komme om bord på Molslinjen.

Mon ikke det er vanvidsbilismen, der er årsag til, at Dennis ikke er inviteret med - og ikke fordi han er grim?

Godset gav millioner til greven

Grev Ingolf af Rosenborg, 83 år, er kommet til penge. Han har solgt godset Egeland mellem Kolding og Vejle for 39 millioner kroner.

Han købte godset i 1967 for 2.850.000 kroner, oplyser Se og Hør.

Ingolf og grevinde Sussie bliver boende nær godset i et palæ på 400 kvadratmeter.

Den nye ejer af godset er planteavler.

Grev Ingolf får i øvrigt hvert år 1,9 millioner kroner af staten som kompensation for, at tronfølgeloven i 1953 blev ændret, så en kvinde kunne blive regent. Dermed blev det Margrethe, der blev dronning, og ikke Ingolf, der blev konge.

Sanger og model gav rabat på to millioner

Sangeren Christopher, 31, og hans hustru, Cecilie, 32, har fået solgt deres rækkehus på Holmen, men først efter at de har givet en klækkelig rabat.

Parret ville have 21 millioner kroner for rækkehuset, som de købte i 2021 for 17,4 millioner kroner. Men de måtte slå 2 millioner kroner af prisen, før nordjyske Helle Wagner Pedersen, 51, sagde ja til at købe, fortæller Se og Hør.

Hun havde netop solgt en anden lejlighed i hovedstaden for 18 millioner kroner - og der var en pænt overskud på den handel; hun havde købt lejligheden for 7,5 millioner kroner - så udbetalingen var nok på plads til den ny.