Næsten 10.000 følger Kathrine

Kjellerup-pigen Kathrine Juul Forsberg er så populær på Instagram, at hun bliver sponsoreret. Selv kender hun ikke opskriften

Udgivet:30. december 2017, 11.48

Læsetid:5 minutter

KJELLERUP - Jeg er bange for, at mange har det indtryk, at jeg er høj i hatten og snobbet, fordi jeg har den Instagram, jeg har. Folk tror, jeg er bedre end andre. Det har jeg hørt fra mange af mine nuværende venner, at de troede i starten. Men jeg vil gerne, at man ikke tager afstand fra mig på grund af min Instagram. Jeg vil gerne have folk til at forstå, at bare fordi du har mange følgere, sponsorer og er lidt mere trænet end gennemsnittet, går du ikke nødvendigvis med snuden i vejret. Jeg er meget imødekommende og nede på jorden.

For et år siden begyndte 21-årige Kathrine Juul Forsberg fra Kjellerup aktivt at arbejde med sin Instagram. Siden er hun gået fra 2000 til 9560 følgere på det sociale medie.

Det er fem år siden, Kathrine begyndte at træne efter ikke særligt vellykkede oplevelser med de traditionelle boldspil.

- Jeg har aldrig sejret i nogle af dem. Og aldrig scoret et mål i fodbold. I fitness fandt jeg en sportgren, jeg er god til, og som jeg har succes med. Det er mit frirum.

Virkelighedsflugt...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 1 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 timer? Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind

Mere interessant læsning

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Livsstil

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere