Simon Kvamm har to med: Det skal de synge i finalen i X Factor 2023

X Factor-deltagerne får besøg på scenen af popduoen Barselona, popgruppen Blæst og sangerinden Pil i årets finale.

Udgivet:31. marts 2023, 07.23

Læsetid:2 minutter

2 måneder siden

KØBENHAVN Sløret er blevet løftet for, hvilke sange årets X Factor-finalister skal synge, når finalen i aften går løs i Arena Randers.

Dermed er der også sat navne på de danske artister, som Theodor, Sigalaz og Rosél skal optræde i en duet med.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Dommerdebutanten Simon Kvamms solist, Theodor, skal synge "Guleroden" af Kim Larsen.

Derefter får han selskab af popduoen Barselona i en duet, hvor de skal synge "Vi er her ikke for evigt, men vi er her lidt endnu" og "Lyden af livet".

- Vi glæder os helt vildt til i aften. Det er første gang, vi skal spille vores nye single "Lyden af livet" live, og vi er sikre på, at Theodor går hele vejen, udtaler gruppen i pressemeddelelsen.

Simon Kvamms gruppe, Rosél, lægger ud med Marie Keys "Uden forsvar".

I duetten skal de synge med sangeren Pil, hvor de skal optræde med "Omvendt" og "Dronning af månen".

- Det har været så hyggeligt at møde Selma og Rosa fra Rosél, og jeg er mega spændt på at blive en del af deres univers på scenen til X Factor-finalen, lyder det fra Pil i pressemeddelelsen.

X Factor-veteranen Thomas Blachmans brødreduo, Sigalaz, skal synge "Når mænd græder" af Tobias Rahim.

Dernæst skal de dele scenen med popgruppen Blæst og synge numrene "Juice" og "All inn".

- Vi er mega glade for, at Sigalaz gerne vil have os med på scenen til årets X Factor-finale.

- Vi er vilde med deres umiddelbare og nærværende energi på scenen, og vi vil bare gerne bidrage til den fest, de bringer ud i stuerne, udtaler Blæst i pressemeddelelsen.

Sidste år optrådte X Factor-vinderen Mads Moldt med hitmageren Andreas Odbjerg, hvor de sang "Føler mig selv 100" og "Hjem fra fabrikken".

Andreas Odbjerg gæster også X Factor-sæsonen i år, og det gør han sammen med Scarlet Pleasure og Ida Laurberg, der skal på scenen.

Årets X Factor-finale kan følges på TV 2 og TV 2 Echo fredag 31. marts klokken 20.00.

/ritzau/

Danish Music Awards Sangeren Pil vandt DR's musikalske talentudviklingsprogram, "Karrierekanonen" i 2021. I X Factor-finalen skal hun synge med gruppen Rosél. (Arkivfoto). Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Gaffa Prisen 2023 Ved uddelingen af Gaffa Prisen 2023 i begyndelsen af marts vandt popgruppen Blæst i kategorien Årets Nye Danske Navn. Til sommer skal de åbne Orange Scene på Roskilde Festival. I X Factor-finalen skal de synge duet med Sigalaz. (Arkivfoto). Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Kronprinsparrets Priser på Værket i Randers, Kronprinsparret Popduoen Barselona skal spille en ny sang i X Factor-finalen, hvor de skal synge duet med Theodor. (Arkivfoto). Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Indlæser debat