Lokal fodboldtræner deltager i kapløbet om pris

Stine Jaque Jensen fra Silkeborg kan løbe med en pris for Årets Fodboldskoletræner

1. oktober 2021, 11.45

Stine Jaque Jensen var i sommer træner på fodboldskolen i Silkeborg KFUM.

FRIVILLIG-PRIS: For andet år i træk hylder Bauhaus og DGI en frivillig fodboldskoletræner, der gør en ekstra indsats og en stor forskel for de unge deltagere på landets fodboldskoler. Det sker med Bauhausprisen til Årets DGI Fodboldskoletræner.

I alt er 150 fodboldskoletrænere blevet indstillet til prisen af både foreninger, forældre og spillere. Herudfra har en jury bestående af repræsentanter fra Bauhaus og DGI Fodbold udvalgt tre kandidater.

Én af dem er Stine Jaque Jensen fra Silkeborg, der i sommer var træner på fodboldskolen i Silkeborg KFUM.

- Stine er nomineret for sit fantastiske engagement og dedikerede tilgang til børnene. Hun er til hverdag hverken fodboldtræner eller spiller. Ikke desto mindre har hendes proaktive kommunikation til både børnene og deres forældre gjort stort indtryk, siger Lars Møller, formand for DGI Fodbold.

De andre nominerede er trænerteamet Jeppe og Oliver fra Allerød FK og Rikke Carstens fra Søften GF, og man har mulighed for at stemme på en af de tre kandiater på DGI Fodbolds Facebookside.

Bauhausprisen uddeles ved en mindre ceremoni i vinderens lokale Bauhaus.

Udover titlen som Årets DGI Fodboldskoletræner består prisen af en pokal, et gavekort på 10.000 kr. til et valgfrit grillarrangement til klubben samt et gavekort til en middag for vinderen plus familie.

Partnerskabet mellem DGI og Bauhaus blev fløjtet i gang i 2019.

Formålet er, at endnu flere børn rundt om i landet får gode oplevelser med fodbold og fællesskab.

Det indebærer blandt andet fodboldskoler om sommeren, arrangementer i Bauhaus’ byggevarehuse og altså Bauhausprisen, som hædrer de frivillige kræfter. MTL