SIF erkender: Vi har gjort for lidt

SIF-direktør Kent Madsen forstår bekymringen omkring de lave tilskuertal, men flere konkurrenter oplever større fald, og SIF har Jysk Park på vej

Udgivet:28. marts 2017, 10.42

Læsetid:4 minutter

FODBOLD I mandagens udgave af Midtjyllands Avis gav SIF-legenden Morten Bruun udtryk for sin bekymring over de lave tilskuertal til Silkeborg IF's superligakampe i denne sæson.

SIF-direktør Kent Madsen erkender, at klubben står med en udfordring.

- Jeg deler nok opfattelsen af, at vi i klubberne generelt har gjort for lidt for at stimulere tilskuertallene. Det bruger vi enormt meget energi på at diskutere i øjeblikket. Vi kigger på, hvad der kan trækkes op af værktøjskassen, og vi kommer til at eksperimentere med forskellige ting. Det gælder både store og små initiativer, siger Kent Madsen.

SIF-direktøren medgiver, at de danske klubber har en stor opgave med at lokke folk ind på tribunerne, men i Silkeborg er der en væsentlig ændring på vej, som burde blive et vendepunkt.

- Vi gør jo noget meget markant ved at bygge et spritnyt stadion, hvor tilskuerne får topfaciliteter. Det sker blandt andet i erkendelse af, at der skal være bedre rammer. Det er helt centralt, og jeg tror, det vil have en effekt i sig selv, forklarer Kent Madsen.

SIF-direktøren håber, at det gennemsnitlige tilskuertal til kampene i nedrykningsslutspillet når omkring 4000 tilskuere, og der krydses fingre for, at tallet kan vokse yderligere, når Jysk Park tages i brug fra næste sæson.

Det gennemsnitlige antal besøgende til kampene på Mascot Park ligger indtil videre på 2886, hvilket er det fjerdelaveste i landets bedste fodboldrække, men SIF's direktør maner til besindighed.

- Når man sammenligner Silkeborg med de andre østjyske klubber og kigger på byernes størrelse, så ligger vi faktisk ganske pænt til. Det ændrer dog ikke ved, at vi rigtig gerne vil have flere tilskuere, siger Kent Madsen.

Dårligt vejr og sene kampe...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind