Alvorlig ulykke ved søbad: Cyklist slog hovedet og er i kritisk tilstand

En mand er kørt med politieskorte til sygehuset

Udgivet:11. august 2022, 17.20

Læsetid:1 minut

Foto: Martin Ballund

Opdateret fredag kl. 09.03: En 74-årig mand fra Silkeborg ligger indlagt i kritisk tilstand på Skejby Sygehus, efter han torsdag eftermiddag blev ramt af en bil ved Vestre Søbad på Søndre Ringvej.

Ulykken skete omkring klokken 14.35, da en 54-årig kvinde skulle køre ud fra parkeringspladsen på søsiden ved Vestre Søbad. Her skulle hun svinge til venstre ad Søndre Ringvej.

- Da hun nåede ca. ud midt på Søndre Ringvej, hørte hun et bump. Hun steg ud af bilen og kunne se, at der lå en mand på asfalten, fortæller politikommissær Peter Justesen fra politiet i Silkeborg.

Den 74-årige mand var en cyklist, som formentlig kom fra en skovsti på modsatte siden af vejen og skulle til Almindsø for at bade. Politiet formoder, at han ville krydse vejen for at komme over til Almindsø, da han blev ramt af bilen.

- Selvom der var mange mennesker til stede, har vi ikke talt med nogen, som har set ulykken. Derfor kan vi ikke med sikkerhed sige, præcist hvordan ulykken er sket, siger Peter Justesen.

Man afventer nu bilinspektørens undersøgelser, som måske kan bringe mere lys over ulykken. Den 54-årige kvinde er foreløbig ikke blevet sigtet i sagen. Det seneste, som politiet i Silkeborg har hørt fra Skejby Sygehus er, at manden tilstand er »kritisk«.