Jarl Gorridsen genopstiller ikke - vil bruge tid på virksomhed

17. marts 2021, 18.15

- Jeg søger min afløser som byrådsrepræsentant for Ans. Hvis du har lyst til at høre mere, så skriv en besked til mig. Sådan skriver Jarl Gorridsen på facebook.

En af Silkeborg Kommunes markante politikere gennem to perioder, Jarl Gorridsen fra Venstre, genopstiller ikke til det kommende kommunalvalg. Det oplyser han på facebook.

Jarl Gorridsen kommer fra Ans, og der er også primært i det område, at han har været en stor stemmesluger.

- Jeg er valgt to gange med store personlige stemmetal. Det er jeg meget stolt over, og jeg vil først og fremmest takke alle jer, der har troet på mig, når I har taget den endelige beslutning i stemmeboksen. Jeg har taget det ansvar alvorligt hver dag, skriver Jarl Gorridsen og uddyber:

- Men politik tager også tid og kræfter, som går fra familien og jobbet som selvstændig iværksætter. Jeg har nogle spændende erhvervsmæssige projekter foran mig – de kræver i større grad min tid og engagement. Da døgnet kun har 24 timer, og opgaverne står i kø, må jeg prioritere, oplyser Jarl Gorridsen, der også er formand for Silkeborg Forsyning.

Jarl Gorridsen er udover sit byrådsarbejde også direktør i selskabet DS Energy, der arbejder med energioptimering inden for bolig og industri mv.

Det er indtil videre ikke lykkedes for at avisen at få en kommentar fra Gorridsen.