Bestyrelse i skytteforening i Kjellerup trækker sig

Kjellerup Skytteforening står uden bestyrelse. Alt for meget kritik, alt for længe har fået bestyrelsen til at gå før tid

Udgivet:07. juni 2019, 13.59

Læsetid:2 minutter

KJELLERUP Kjellerup Skytteforening står lige nu uden formand, næstformand og kasserer. Hele bestyrelsen har trukket sig.

Årsagen lægger bestyrelsen ikke skjul på.

På Facebook har man lagt den følgende kommentar ud:

» Bestyrelsen i Kjellerup Skytteforening træder tilbage, da bestyrelsen ikke ser sig i stand til at fortsætte pga. den konstante og ødelæggende kritik af bestyrelsens arbejde fra nogle få, men ret højlydte medlemmer. En kritik, der ikke er ny, men som også gjorde sig gældende over for den forrige bestyrelse, og som virker ødelæggende for bestyrelsens arbejde samt for klubbens virke og trivsel trods en i øvrigt generel tilfredshed og god stemning i foreningen.

Ud over den konstante og uprofessionelle kritik af bestyrelsens store, og det må understreges frivillige, arbejde med klubbens drift må bestyrelsen desværre konstatere, at selvsamme medlemmer hele tiden arbejder bag ryggen af bestyrelsen og ikke mindst igennem længere tid har forsøgt - og til stadighed forsøger - at sætte bestyrelsen og især formanden i et dårligt lys såvel internt som eksternt overfor samarbejdspartnere og øvrige skytteklubber.«

Det er ganke alvorligt.

Lyset er brændt ud...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Kjellerup

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere