Kære læser, vi har brug for din hjælp

Erhvervsredaktionen har brug for din hjælp til at finde ud af, hvad der er vigtigt for netop dig. Derfor åbner vi nu en brevkasse for økonomiske og erhvervsrettede spørgsmål

Udgivet:25. november 2022, 10.09

Læsetid:3 minutter

Jakob Munk Schmidt (til venstre) og Simon Kjær Jensen udgør erhvervsredaktionen på Midtjyllands Avis. Hjælp os med at lave den erhvervsjournalistik, der har indflydelse på dit liv. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Jakob Munk Schmidt
Journalist| jams@midtjyllandsavis.dk
Simon Kjær Jensen
Journalist| skj@midtjyllandsavis.dk

SILKEBORG Kære læser, vi har brug for din hjælp.

På erhvervsredaktionen tilstræber vi at lave lokal, relevant journalistik om erhvervslivet, privatøkonomi, boligmarked. Vi håber altid på at ramme det, der interesserer eller har betydning for dig. Men hvad har betydning for dig og dit liv? Hvilke privatøkonomiske dilemmaer står du i? Hvad har din virksomhed brug for inspiration til? Vi kan godt gætte. Men vi vil meget hellere, at du fortæller os det.

Derfor lancerer vi nu det, vi kalder for »Midtjyllands Avis’ økonomi- og erhvervsbrevkasse«.

Helt banalt er det en brevkasse og en åben invitation til, at du tager kontakt til os, hvis der er noget, du har svært ved at finde et svar eller en løsning på.

Har du måske svært ved at finde ud af, hvordan du tjekker din lønseddel? Hvorledes de nye barselsregler er strikket sammen? Eller hvordan man i praksis får konverteret sit boliglån? Har din virksomhed udfordringer med for alvor at få hul på den grønne omstilling? At finde den fornødne arbejdskraft? Eller måske at spare på omkostningerne til energi?

Vi, Jakob og Simon, stiller os til rådighed for at finde svarene til dig - og alle spørgsmål indenfor privatøkonomi eller virksomhedsdrift er relevante!

Læs også
<span>Leder:</span> Din avis - nu også med erhvervs-brevkasse <span>Leder:</span> Din avis - nu også med erhvervs-brevkasse
Læs også:
Leder: Din avis - nu også med erhvervs-brevkasse

Redaktionen rækker ud

Og bare rolig.

Det er hverken Jakob eller Simons egne erfaringer eller sparsomme viden, du skal trækkes med. Derimod agter vi at gøre det, vi er trænede i og gør bedst: At række ud til folk, der har forstand på sagerne.

Når du har givet os din problemstilling, smider vi den op i luften og sender spørgsmålet i retning af lige præcis dem, der måske kender svaret eller kan give inspiration. Det kan være den rutinerede revisor, den snu privatøkonomiske rådgiver. Eller en virksomhed, der har stået i præcis samme situation som din. Og løst den.

For os handler det om at lave den journalistik, der har betydning for vores lokale borgere og virksomheder. Det handler om, at så mange som muligt i vores lokalsamfund får glæde og nytte af, at vi som lokal avis er til stede.

Derfor bliver svarene på dine spørgsmål til små eller store artikler i Midtjyllands Avis, så både du og resten af lokalsamfundet får glæde af dem.

Sådan gør du

Sidder du med en problemstilling, vi kan tage hånd om, kan du kontakte os på erhverv@midtjyllandsavis.dk. Skriv gerne »brevkasse« i emnefeltet i mailen.

Alternativt er du også meget velkommen til enten at ringe til os på 87 22 84 43 eller lægge vejen forbi Papirfabrikken 18.

Vi glæder os til at høre fra dig, og vi lover at gøre vores absolut bedste i jagten på svar.

Indlæser debat

Mere interessant læsning

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Af samme forfatter

Se flere