Norlys går all-in: 600.000 kunder får grøn strøm

Norlys vil i fremtiden kun levere miljøvenligt strøm

26. november 2020, 08.52

Norlys lever nu kun strøm fra vedvarende energikilder. Foto: Norlys

SILKEBORG Der er en stadig stigende interesse i befolkningen for miljøet og grønne løsninger.

Det får nu Silkeborg-koncernen Norlys til at sætte alle sine 600.000 private kunder over på grøn strøm uden en merpris.

Mads Brøgger, der er direktør i Norlys Energi, oplyser, at det er en milepæl for Norlys at kunne tilbyde grøn strøm til alle:

- Vi oplever en stigende interesse blandt alle vores kunder, både privat og erhverv, for vores grønne løsninger. Med budskabet »Grøn strøm til alle – uden merpris« gør vi det nemt for vores 600.000 privatkunder at være en del af den grønne rejse. Det er samtidigt en væsentlig milepæl for Norlys, at vi kan omstille hele vores kommercielle energiforretning til grøn energi. Vores forhåbning er klart, at denne beslutning er med til at cementere vores ambition om at være drivende i den grønne omstilling, siger Mads Brøgger.

Med valget om at give alle kunder i Norlys grøn strøm forpligter energi- og telekoncernen sig til at købe den store mængde strøm, som kunderne forbruger, fra vedvarende energikilder. Ved at øge efterspørgslen på grøn strøm fra vedvarende energikilder vil Norlys med alle 600.000 kunder i hånden styrke behovet for, at der produceres mere grøn energi.

- Det er det, der skal til for, at vi når frem til en reel grøn omstilling. Det handler om, at vi er tilstrækkeligt mange, der efterspørger tilstrækkeligt store mængder.

- Vi har som virksomhed et ansvar for sammen med vores kunder at bidrage til den grønne omstilling. For Norlys er det i den forbindelse vigtigt også at tænke økonomisk bæredygtighed, når vi taler grøn omstilling både for os selv og vores kunder. Derfor er vi også både meget glade for og stolte af, at vi nu kan tilbyde grøn strøm uden merpris til alle privatkunderne, siger Mads Brøgger.