Kendt stylist kommer til Ry

21. september 2019, 08.52

Christina Wedel har fungeret som stylist på en lang række reklamefilm og har mange års erfaring med komplet styling af modeller til kataloger og modeshows. I år har hun været med på sidelinjen i de lokale butikkers udvælgelse af styles til modeshowet i Ry.

RY På torsdag den 26. september kommer den kendte tv-stylist Christina Wedel til Ry for at fortælle om kropstyper og styling under overskriften »Se Godt ud«. Det sker i anledning af Ry Citys store modeshow, som for andet år holdes i Ry-Hallerne.

- Vi havde 300 publikummer sidste år. Det når vi også op på i år. Det har været en succes at flytte vores modeshows derop. Den nye hal er den perfekte ramme om vores modeshow, hvor vi blandt andet har plads til et langt podie, siger formanden for Ry City, Lone Nielsen.

I år går 31 lokale modeller på scenen, imens der serveres tapas fra Hotel Ry. Over 30 lokale butikker og virksomheder har en stand på modeshowet, hvor man kan møde alt fra den lokale autohandler til optikeren og byens modebutikker.

- Når vi har holdt modeshow i Ry så mange år, skyldes det, at vi både vil vise byen, at vi står sammen og at vi kan hjælpe kunderne med det meste lige her i Ry, siger Lone Nielsen.

Billetter og mere info kan findes på www.rycity.dk