Et godt og hjælpsomt menneske er gået bort

Jonna Holmslykke Mogensen, Vestergade 140 i Silkeborg, blev 73 år

6. juni 2019, 13.15

Jonna Holmslykke Mogensen stammede fra Kragelund, og hun fejrede 25 års jubilæum som social- og sundhedshjælper på Kejlstruplund i Silkeborg, inden hun gik på efterløn i 2006.

NEKROLOG Sammen med sin mand, automekaniker Jørn Mogensen, havde Jonna Holmslykke Mogensen et dejligt liv med mange gode oplevelser. Og hun ville gerne have haft mange flere.

Hun syntes selv, at det var alt for tidligt at skulle dø. Jonna Mogensen blev kun 73 år.

De sidste seks uger af sit liv tilbragte hun på hospice i Brædstrup, hvor hun selv og familien godt vidste, hvor det bar hen - syg af lungekræft som hun var.

- Ja, Jonna og jeg har haft mange dejlige oplevelser sammen. Vi har haft et dejligt liv og har aldrig manglet noget, så det skal man jo være taknemmelig for, siger ægtemanden Jørn Mogensen.

Han beskriver sin kone som et fantastisk godt menneske, der var meget hjælpsom over for alle. Og hun var en meget kærlig mor til parrets tre drenge.

Jonna og Jørn Mogensen fejrede i oktober sidste år deres guldbryllup efter 50 års godt ægteskab.

Jørn Mogensen, der var med i eliten blandt danske speedwaykørere, overtog i 1972 Mobil-tankstationen på Vestergade 51 i Silkeborg, og det betød samtidig meget lange arbejdsdage, idet tankstationen holdt åbent alle ugens dage fra klokken 7-21.

Jonna fik det til at fungere...