Silkeborg-virksomhed solgt til Brande-firma

8. januar 2021, 12.44

Erik Ellehammer og Gorm Lynge skal nu arbejde sammen.

SILKEBORG De to Silkeborg-firmaer Tømrermester Gorm Lynge A/S og Malerfirmaet Gorm Lynge har fået ny ejer.

Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S fra Brande har taget over, men de to virksomheder fortsætter med adresse i Silkeborg.

- Vi er glade for, at Gorm Lynge har vist os den tillid at sælge virksomhederne til os, efter at vi i et stykke tid har været i dialog herom. Her blev det tydeligt, at der er et betydeligt værdisammenfald og en kultur, der i høj grad matcher, virksomhederne imellem, siger direktør Erik Ellehammer fra Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S.

Den Brande-baserede virksomhed er i dag en mellemstor virksomhed med et godt fodfæste i branchen.

Gorm Lynges firmaer er stærke på forsikringsløsninger og spjældarbejde.

- Det er derfor med stor tilfredshed, at jeg overdrager aktierne i tømrerfirmaet og anparterne i malerfirmaet til Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S, siger Gorm Lynge.

- De tre firmaer lægger alle stor vægt på at udføre arbejde af høj kvalitet og levering til tiden. Det daglige samarbejde med direktør Erik Ellehammer sikrer, at vi fortsat kan betjene vores kunder i fremtiden og forblive en stærk og troværdig samarbejdspartner.

- Jeg selv vil fortsat være at finde i virksomheden, hvor jeg som hidtil vil betjene vores kunder og forretningsforbindelser, siger Gorm Lyng.