Eksperter stiller skarpt på lokale fund og antikviteter

11. september 2019, 08.18

Black magnifier isolated on white background

BJERRINGBRO Har man et fund eller en antikvitet liggende derhjemme og ikke er i tvivl om, hvorvidt det også er kostbart, har man nu muligheden for at få det vurderet i Bjerringbro.

Det sker den 5. september i Danmission ved et vurderings-arrangement med eksperter fra auktionshuset Lauritz.com.

- Vi håber, at rigtig mange vil dukke op og benytte sig af denne mulighed for gratis at få vurderet for eksempel et gammelt arvestykke, et maleri eller nyere design. Vi har tidligere med stor succes afholdt vurderingsarrangementer i samarbejde med Lauritz.com i andre af vores butikker, og det er altid meget populært, siger Linda Gamst Josefsen, der er udviklingskonsulent for blandt andre Danmission Genbrug Bjerringbro.

Til vurderingsarrangementet vil der også være rig mulighed for at møde butikkens dedikerede frivillige og høre mere om, hvordan man kan blive en del af holdet som frivillig.

- Vurderingsarrangementet er en god lejlighed til at kigge forbi, hvis man går og overvejer at blive frivillig. Der vil være rig mulighed for at få en snak med de frivillige over en kop kaffe, siger Linda Gamst Josefsen. - Overskuddet fra Danmissions genbrugsbutikker går til fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark - og det har stor betydning for de frivillige, at de er med til at gøre en mærkbar forskel, siger Linda Gamst Josefsen. ks