Restauranters madspild: På Evald får gæster rester med hjem

Goodiebox er i fremtiden et tilbud på Evald, Zorba og Holgers Kro til gæster, der ikke spiser op

5. oktober 2019, 14.07

Jacob Niebuhr, admini-strerende direktør for restauranterne Zorba, Evald og Holgers Kro i Silkeborg var sidste år med til at stifte Rega, som står for Restauratørernes Garantiordning - og som er verdens første, hvor man i samarbejde med andre restauratører stiller garanti for, at man driver ansvarlig virksomhed. - Vi vil gerne tage skridtet videre og mindske for eksempel madspild, spare på strømmen og bruge mindre vand. Og tiltaget er sat i verden for, at vi i branchen kan se, hvad vi gør galt, og prøve at gøre det bedre og være samfundsansvarlige, siger Jacob Niebuhr. Foto: Jakob Stigsen Andersen

SILKEBORG På restauranterne Evald, Zorba og Holgers Kro i Silkeborg er arbejdet med at formindske madspild ikke noget nyt.

- Faktisk droppede vi vores populære weekend brunch-buffet på Evald tilbage i januar 2015, fordi vi i forbindelse med buffeten smed op mod et halvt ton mad ud om året. Det kunne vi simp...