Lions spreder julehjælp til mange sårbare familier

Lions Club Theodora I Silkeborg har haft succes med sin aktivitet

10. december 2021, 11.30

Silkeborgs løvinder mødtes tidligere på året for at fejre klubbens 20 års fødselsdag. Bagerst til venstre ses formanden for lysudvalget, Britta Riis og herefter Dorthe Tække, Line Brunsgaard, Mona Gaarsdal, Inge Iversen, Jette Jørgensen, Jette Aagaard, Mette Berthelsen, Mona Laursen, Jette Nielsen, Karen Meno og Joan Thyde. Forrest fra venstre er det: Vibeke Juhl, Mie Korsbæk, Ida Kvorning, Ritha Loftlund og Anna Marie Hansen.

VELGØRENHED: I hele oktober og november har medlemmerne af Lions Club Theodora Silkeborg været i aktion for at skaffe penge til julehjælp for værdigt trængende sårbare familier og enlige i Silkeborg-området.

- For især mange børnefamilier er julen forbundet med bekymringer, fordi der ganske enkelt ikke er råd til at holde jul, når ressourcerne i forvejen er små. Derfor gør vi en indsats og hjælper udsatte familier, som har brug for en håndsrækning, fortæller formanden for klubbens lysudvalg, Britta Riis.

- Vi glæder os til igen i år at kunne sprede juleglæde - ikke mindst i denne alvorlige corona-tid. Vi tilgodeser et pænt antal familier med julehjælp. Modtagerne bliver udpeget i samarbejde med Silkeborg Kommune. Lions-medlemmerne står selv for at bringe julepakkerne ud til de udvalgte familier, hvilket sker tirsdag 22. december. Men en sådan aktivitet kan ikke gennemføres uden en meget flot opbakning fra virksomheder, organisationer, forretninger og privatpersoner, der støtter med køb af juledekorationer og kalenderlys. I år har vi solgt ikke færre end 393 dekorationer og næsten 250 kalenderlys. Hele overskuddet for aktiviteten går ubeskåret til vores julehjælp, fortæller Britta Riis.

Lions-herreklubben LC Silkeborg er også aktiv med julehjælp.

30 sårbare familier modtager 21. december veludstyrede poser med madvarer, som de kan fejre en god jul med.

MTL

Blandt de virksomheder, der igen har støttet Lions-julehjælpen, er Sport 24 på Skærskovgårdsvej i Funder og som her på billedet, OL Beslag på Bergsøesvej i Silkeborg, hvor Marianne Dyrmose og Hanne Christiansen tog imod juledekorationerne.

Indlæser debat