Kendt Venstre-politiker: Ikast-Brande har landets mest beskidte vejskilte

Skiltene på hovedvej 13 er en skændsel for Danmark og skader trafiksikkerheden. Det mener Kristian Pihl Lorentzen (V)

Udgivet:11. december 2018, 10.21

Læsetid:4 minutter

Ikast-Brande Venstres transport­ordfører er rasende. Kristian Pihl Lorentzen (V) kører på primærrute 13, der strækker sig vertikalt gennem hele Ikast-Brande Kommune. Og han har fået nok.

Den 57-årige politiker går generelt meget op i vejskiltenes renhed her i kongeriget. Men nu stormer han nærmest ud af bilen, for Kristian Pihl Lorentzen har sjældent set noget værre end på vejen, der leder tæt forbi Nørre Snede, Pårup, Engesvang, Kærshovedgård og Bording.

- Der bliver jeg oprigtigt vred, for her er det særligt slemt. Specielt på rute 13 er færdselstavlerne meget beskidte, men ellers er der svingende standard rundt om i landet, siger han.

Da den 57-årige Ans-bo kommer hjem, skriver han derfor en hidsig besked til transportminister Ole Birk Olesen (LA), hvor han i »klare vendinger«, oplyser om sin holdning til skiltene langs vejen. Kristian Pihl Lorentzen er heller ikke sen til at sende en sviner af sted til Vejdirektoratet.

- Generelt er vejskiltene på Rute 13 møgbeskidte på store dele af strækningen mellem Viborg og Tørring. Dette er et udtryk for helt uacceptabel slendrian og ligegyldighed fra Vejdirektoratets side. Jeg vil bede om, at de beskidte vejskilte bliver vasket snarest muligt af hensyn til trafiksikkerheden og vores lands generelle omdømme som et rent og pænt land, skriver Kristian Pihl Lorentzen i henvendelsen.

Skidt for Danmark...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her